Till toppen

Prova på skate på Q-lan, Bergshamra

24 maj, 2016 av Bengt Sahlin

Roofy Safety blev ombedda att besöka en fritidsgård vid Bergshamraskolan 20-05-16. Andreas Nilsson och Johanna Kvarnström tackade ja till att delta. Fritidsgården heter Q-lan och de ville att vi skulle erbjuda ungdomar chansen att prova på att åka skateboard/longboard. Vi hade med oss fem longboards och fyra skateboards samt skyddsutrustning. Det var tvång på hjälm men fritt val vid övriga skydd. Antalet flickor som provade var endast två medan det var uppskattningsvis tio pojkar. Det var inte många som provade men det var ungefär sex stycken som åkte nästan hela kvällen, varav två var flickor. Vi anser att det var ett lyckat event och fick även god respons. Q-lan undrade om vi var intresserade av att erbjuda samma aktivitet för barn i fjärde- och femteklass. Johanna tyckte att det var ett roligt initiativ och hänvisade till mailkontakt. Q-lan hittade Roofy Safety genom flyers som delats ut på ”We are Sthlm”. Avrapportering 22-05-16 av Johanna Kvarnström.