Till toppen

Bowlstock Stockholm samt Bankslalom den 5-6 augusti

8 augusti, 2016 av Bengt Sahlin

Föreningen Roofy Safety Ambassadörer deltog i förberedelserna av samt genomförandet. Vi hade tre ambassadörer på plats så riggade säkerheten med bland annat våra uppblåsbara skydd, avspärrningsband, utlåning av hjälmar. Dessutom tog vi hand om de skador som uppstått med bl.a. några lättare huvudskador, skrapsår, stukade handleder och armar. Med tanke på att så många åkte så var skadebilden låg. Den hade dock kunnat vara lägre om hjälm och andra skydd använts. Tyvärr så nämndes inte RSA insatsen av speakern trots att vi sponsrade tävlingen med bl.a. gratis första förband, personal och utlåning av skydd m.m. när alla andra sponsorer nämndes. Det tycks vara självklart att vi skall finnas med!!!!
IMG_6876
IMG_6884
IMG_6896