Till toppen

R.I.P. Föreningen Roofy Safety Ambassadörer nedlagd

10 december, 2017 av Bengt Sahlin

Det extra årsmötet den 10 december beslutade lägga ned föreningen då det saknas styrelseledamöter, valberedare samt revisor.
Det kommer att bli en diskussion om att fortsätta med Roofy Safety aktiviteter genom en arbetsgrupp knuten till Skateboardsförbundet.
Föreningen efterfrågas och olika aktiviteter kan locka volontärer/funktionärer med då det inte finns en styrelse så måste föreningen läggas ned nio år efter dödsolyckan för Oskar Roofy Sahlin-Liliekvist.
Vi som under alla dessa år har satsats tid och energi tror att vi räddat både människoliv och allvarligare skador inom skateboardssporten. Vi tror därför att sporten ändå har påverkats av vårt initiativ. Vi avslutar med en länk till dikten som Oskar ”Roofy” Sahlin Liliekvist skrivit och som Magda Andersson satt musik till. Living Free